Savladajte strah i paniku od poroda

Kroz rad sa trudnicama na radionicama kod Mama Soon, primijetili smo da često trudnice imaju potrebu tijekom cijele svoje trudnoće, a naročito u trećem trimestru tražiti podršku osobe koja ju razumije. To često puta nije partner, s obzirom da muškarci jednostavno ne prolaze isti put i ne mogu razumjeti to “drugo stanje” u kojem se trudnica nalazi, a ponekad su i zaokupljeni brojnim obavezama te im ne treba zamjeriti.

Iz tog razloga, u centru Mama Soon organiziramo radionice, savjetovanje za trudnice pod vodstvom psihologice Maje Vujčić Vračević, kako bi trudnice dobile podršku kakvu zaslužuju, osjećale se sigurno i mirno u danima iščekivanja, te podijelile svoje brige ili sreću sa damama koje muče isti “problemi”.

Na radionici naša psihologica dati će vam alate s kojima se možete opustiti tijekom trudnoće i poroda, savladati paniku i strah od poroda koristeći metode distrakcije u samom porodu te u drugim životnim situacijama, upoznati vas s raznim emotivnim stanjima kao što su baby blues, trudnička ili postporođajna depresija, kako ih prepoznati i kako si pomoći, te još puno toga. Govorimo i o mogućim promjenama u partnerskim odnosima, kako vam vaš partner može biti podrška u tim najvažnijim trenucima, te kako pripremiti mlađe dijete na dolazak bebice. Puno je tema i o vama ovisi šta ćemo sve pokriti kako biste spremni dočekali najsretniji trenutak u vašem životu.

Često i sam otvoren razgovor pomaže da se osjećamo bolje, a kada možemo pitati sve šta nas tišti stručnu osobu, psihologa, to nam može biti neprocjenjiva pomoć. Savladajte strah i paniku od poroda na vrijeme!

Ako ste trudnica onda znate da za sekundu možemo doći od stanja neopisive ljutnje do nevjerojatnog osjećaja sreće. I obrnuto. Kako se boriti s emocionalnim stresovima, psihičkim naporima prije, a naročito poslije porođaja, kakav je utjecaj trudnoće na vašu psihu, kako možete pomoći samoj sebi, koliko su racionalne vaše brige…puno je to pitanja, a vrlo malo odgovora..
Naša psihologica pripremila je i omogućila besplatni primjerak kratke knjige za trudnice – pogled na trudnoću i porod s psihološkog stajališta, pa ukoliko ste zainteresirani, slobodno pročitajte i proslijedite dalje. Svakako se isplati pročitati!

M kao Mamologija i Mentalno zdravlje (1)

Dozvolite si da budete sretni i bezbrižni u danima iščekivanja te budite spremni za najljepši trenutak u vašem životu…

Centar MamaSoon će učinit sve kako bi trudnicama olakšali to drugo stanje.

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

prema dogovoru


200kn - grupna radionica

350kn - indvidualno psihološko savjetovanje

Mjesto održavanja:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

Vrijeme održavanja:

prema dogovoru


Cijena:

200kn - grupna radionica

350kn - indvidualno psihološko savjetovanje

Prijavite se!

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.

Naši partneri: