Umirite misli, savladajte strah i paniku od poroda

Kroz rad sa trudnicama na radionicama kod Mama Soon, primijetili smo da često trudnice imaju potrebu tijekom cijele svoje trudnoće, a naročito u trećem trimestru tražiti podršku osobe koja ju razumije. To često puta nije partner, s obzirom da muškarci jednostavno ne prolaze isti put i ne mogu razumjeti to “drugo stanje” u kojem se trudnica nalazi, a ponekad su i zaokupljeni brojnim obavezama te im ne treba zamjeriti.

Što se trudnoća bliži svome kraju, sve više smo opterećeni samim porodom i kako da ga učinimo lakšim, bržim i bezbolnijim. Naučite alate kojima si možete pomoći i budite spremni!

Iz tog razloga, u centru Mama Soon organiziramo grupne radionice za trudnice pod vodstvom doktorice Mie Ereš Marić, kako bi trudnice dobile podršku kakvu zaslužuju, osjećale se sigurno i mirno u danima iščekivanja, te podijelile svoje brige ili sreću sa damama koje muče isti “problemi”.

Radionica se temelji na kognitivnoj bihevioralnoj psihoteraiji. Na jednostavnim primjerima pokazat ćemo vam kako utjecajem na naše misli, možemo utjecati na naše osjećaje i ponašanje, te stoga i na ishod same situacije, u ovom slučaju na pozitivan ishod poroda.

Na radionici naša doktorica dati će vam alate s kojima se možete opustiti tijekom trudnoće i poroda, savladati paniku i strah od poroda kako bi porod što efikasnije i ugodnije prošao. Među tim alatima su metode relaksacije, vizualizacije i preusmjeravanja pažnja na ono pozitivno u samom porodu, a što je naravno primjenjivo i u drugim životnim situacijama, te stoga čini ovu radionicu višestruko korisnom.

Dozvolite si da budete sretni i bezbrižni u danima iščekivanja te budite spremni za najljepši trenutak u vašem životu…

Centar MamaSoon će učinit sve kako bi trudnicama olakšali to drugo stanje.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

3.10.2023. u 17:30

Vrijeme trajanja radionice: 1,5 sat30EUR

Mjesto održavanja:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

Vrijeme održavanja:

3.10.2023. u 17:30

Vrijeme trajanja radionice: 1,5 satCijena:

30EUR

Prijavite se!

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.


Naši partneri: