Mama Soon – centar brige za buduće majke

U ovo naše doba Google-a i interneta općenito, svi su postali stručnjaci za sva moguća područja. Količina podataka koja se nalaze na internetu često je zbunjujuća, a kvaliteta i istinitost i više nego upitna. Trudnice su dodatno bombardirane „stručnim“ savjetima od strane njihovih baka, prijateljica, tetki, susjeda… U moru često oprečnih informacija važno je odabrati točnu, koja bi nam pomogla u našim odlukama, objasnila naše stanje ili pokazala moguće smjerove.

Meni, kao majci troje djece, jedan ovakav centar je zaista falio, te smo stoga osmislili ideju gdje na jednom mjestu možete dobiti kvalitetnu, provjerenu informaciju, masažu, pravilnu, te za trudnice prihvatljivu rekreaciju, fotografiranje, trudničku odjeću i još mnogo toga, stoga posjetite naš centar za trudnice i mlade mame Mama Soon i olakšajte si to sretno doba iščekivanja.

ORGANIZACIJA INTERAKTIVNIH RADIONICA ZA TRUDNICE I PAROVE

Jedan od osnovnih zadataka Mama Soon je organizacija tečaja, odnosno interaktivnih radionica za trudnice pod stručnim vodstvom specijalista (nutricionista, ginekologa, fizioterapeuta, psihologa,  pedijatra, te drugih stručnih suradnika), kako bi naše buduće majke dobile odgovore na svoja brojna pitanja, educirale se, dobile stručne savjete, te kako bi se najbolje pripremile za trudnoću, porod i dolazak bebice.

Posebno smo se pobrinuli i za one tvrtke i korporacije koje brinu za svoje ljude i žele pomoći svojim zaposlenim trudnicama. Ako ste takva „parent friendly“ firma, najbolji način za to je da se javite nama u savjetovalište Mama Soon, a mi ćemo organizirati interaktivne radionice, za vaše drage trudnice kako bi bile informiranije, opuštenije i sretnije.

TRUDNIČKO VJEŽBANJE, VJEŽBANJE MAMA I BEBA, VJEŽBANJE ZA ZAPOSLENE ŽENE

Osim brige za educiranost, pobrinuli smo se i za tjelesnu aktivnost naših trudnica. Redovito trudničko vježbanje kod zdravih trudnica je preporučljivo jer se osjećaju bolje, nauče se pravilno disati i lakše se pripreme za porod. U sklopu naših usluga, nudimo mogućnost redovitog trudničkog vježbanja, vježbanja s malim bebama uz stručno vodstvo naše yoga trenerice certificirane baš za rad s trudnicama i mladim mamama, te vježbanje za zaposlene žene gdje se fokusiramo na kralježnicu, istezanje i opuštanje.

MASAŽE ZA TRUDNICE, MLADE MAJKE I ŽENE KOJE ŽELE MALO MIRA

Nakon umne i tjelesne aktivnosti, potrebno se i opustiti. I tu uskače Mama Soon te vam nudi opuštajuće masaže za trudnice i mlade majke pod vodstvom fizioterapeuta. Svima treba predah, trudnicama i majkama pogotovo, zato možemo dogovoriti čuvanje vaših bebica dok se vi na miru opuštate na našim stručnim masažama.

TRUDNIČKA ODJEĆA

Pobrinuli smo se i za vanjski izgled, koji je svakoj ženi vrlo važan, te pokrenuli domaću proizvodnju izuzetno kvalitetne odjeće za trudnice koja je udobna i nosiva, a opet elegantna i lijepa. Dođite i pogledajte u našem dućanu na Kajzerici što smo pripremili za vas…

SVEČANE HALJINE ZA TRUDNICE I MLADE MAME – NAJAM

Posebne prigode zahtijevaju posebnu, svečanu odjeću. Unajmite ju kod Mama Soon te uz ekonomične cijene zablistajte u našim svečanim, večernjim haljinama.

SECOND HAND TRUDNIČKA ODJEĆA

Za još veću ekonomičnost imamo i prodaju kvalitetne rabljene trudničke odjeće s vrlo povoljnim cijenama koju bi naše trudnice mogle isprobati u našim prostorima. Također, vršimo i otkup kvalitetne, neoštećene trudničke odjeće.

Puno toga mi u Mama Soon organiziramo i radimo. Zajednički nazivnik svih naših aktivnosti i htjenja je briga i njega budućih majki, te njihovih bebica. To nije samo briga za njih, nego i briga za budućnost. Budućnost svih nas! 😊

Naši partneri: