Radionice za tvrtke i korporacije

Najbolji način da pokažete svoju brigu za zaposlene trudnice je da se javite u Mama Soon savjetovalište za trudnice i mame. Organiziramo interaktivne radionice pod vodstvom vrlo stručnih osoba (nutricionistica, ginekologica, psihologica, fizioterapeut, pedijatrica…) koje će s veseljem podijeliti svoja znanja, iskustva i stručne savjete, nakon kojih će vaše drage trudnice biti informiranije, opuštenije i sretnije, te spremnije prihvaćati poslovne izazove s kojima se svakodnevno susreću.

Vi, na taj način dokazujete da ste moderna, vrhunska tvrtka koja brine za svoje ljude što će mlade radne snage sigurno znati prepoznati te vam se s povjerenjem obratiti.

Detalje pojedinih radionica koje organizira Mama Soon pogledajte ovdje!

Također, svoje zaposlene trudnice prilikom odlaska na porodiljni možete nagraditi i poklon bonom sa našim brojnim uslugama…masažama, vježbanjem za trudnice, trudničkom odjećom proizvedenoj u Hrvatskoj čime potičete hrvatsko gospodarstvo, fotografiranjem za trudnice… i još puno toga

Kontaktirajte nas

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.

Naši partneri: