Baby handling

Baby handling predstavlja niz ispravnih postupaka prilikom podizanja, držanja, spuštanja, nošenja, previjanja, hranjenja i presvlačenja djeteta kojima se potiče normalan djetetov razvoj. Važno je da se roditelji upoznaju na vrijeme sa pravilnim postupcima (baby handling-om) sa svojim djetetom, jer se na taj način može spriječiti razvijanje loših obrazaca pokreta i položaja kao što su izvijanje unazad u luku, zabacivanje glavice unazad, križanje nožica i slično radi kojih je djetetu teže svladavanje svakodnevnih aktivnosti. Ispravnim postupcima kontinuiramo šaljemo djetetovu mozgu informacije o pravilnim položajima čime razvijamo kvalitetno držanje i kretanje.

Danas znamo da pravilnim postupanjam u najranijoj dobi, omogućavamo bolje držanje u budućnosti…

Prijavite se na naše radionice za trudnice uz stručno vodstvo fizioterapeuta i pitajte sve što vas zanima na vrijeme, a ukoliko imate pitanja nakon što bebica stigne na svijet, obratite nam se s punim povjerenjem jer samo za vas možemo organizirati individualne konzultacije i grupne vježbice baby handlinga za zdravo novorođenče.

Grupe su male (do 3 para) kako bi se osigurala opuštena atmosfera i individualan pristup. Što je bebica mlađa to bolje…obratite nam se s povjerenjem!

 

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon - VIII Podbrežje 31 - Kajzerica

Prema dogovoru

250kn (90min) - grupa do 3 para

350kn (75min) - individualne konzultacije i vježbe

Mjesto održavanja:

Mama Soon - VIII Podbrežje 31 - Kajzerica

Vrijeme održavanja:

Prema dogovoru

Cijena:

250kn (90min) - grupa do 3 para

350kn (75min) - individualne konzultacije i vježbe

Prijavite se na konzultacije za baby handling

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.

Naši partneri: