Program za mame koji kompanije mogu omogućiti

Svaka moderna kompanija prepoznaje važnost ulaganja u svoje zaposlene.

Dok su zaposlenima često dostupni sportski programi koje im omogućavaju kompanije, što je češće muškim kolegama vrlo važno, kolegice nježnijeg spola radije biraju programe koji ih mogu opustiti, kao što su masaže ili vježbanje u malim grupama u kojima se osjećaju sigurno i spontano, te programe u kojima mogu naučiti nešto o brizi za svoje dijete, za sebe kao trudnicu, te za sebe kao mladu majku koja se treba izboriti sa svakodnevnim izazovima usklađivanja privatnog i poslovnog života.

Ukoliko i Vi želite biti ta kompanija koja svojim postojećim i budućim mamama, te zaposlenima ženama želi vratiti osmijeh na lice, slobodno nas kontaktirajte.

Organiziramo interaktivne radionice pod vodstvom vrlo stručnih osoba (nutricionistica, ginekologica, psihologica, fizioterapeuta, pedijatrica…) koje će s veseljem podijeliti svoja znanja, iskustva i stručne savjete, nakon kojih će vaše drage trudnice i mame biti informiranije, opuštenije i sretnije, te spremnije prihvaćati poslovne izazove s kojima se svakodnevno susreću.

Kolegice nježnijeg spola će vam biti vrlo zahvalne, što će se sigurno osjetiti i u radnom okruženju, te će te vrlo brzo postati kompanija o kojoj će se pričati pozitivno. Zar nije to želja svakog poslodavca?

Programi mogu biti različiti, pa nam se slobodno obratite s povjerenjem!

Detalje pojedinih radionica koje organizira Mama Soon pogledajte ovdje!

Također, svoje zaposlene trudnice prilikom odlaska na porodiljni možete nagraditi i poklon bonom sa našim brojnim uslugama…masažama, vježbanjem za trudnice, trudničkom odjećom proizvedenoj u Hrvatskoj čime potičete hrvatsko gospodarstvo, fotografiranjem za trudnice… i još puno toga

Kontaktirajte nas

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.


Naši partneri: