Set interaktivnih radionica za mlade mame

Kao i svaka trudnica, tako i svaka mlada mama ima milijun pitanja i briga za svoje novorođenče – postupam li sa svojim anđelom kako treba ili bi patronažna sestra imala određene primjedbe…da li sam savladala osnove baby handlinga, kako bi prilikom svakodnevnih aktivnosti podizanja, držanja, spuštanja, nošenja, previjanja, hranjenja i presvlačenja djeteta poticala normalan djetetov razvoj…kada krenuti sa dohranom i u kojoj mjeri, a tek kad dođe vrijeme za povratak na posao i razdvajanje od djeteta, drami nema kraja…

Za ta i još mnoga pitanja napravili smo radionice specijalno za Vas, u kojima možete dobiti odgovore i biti bezbrižni u vašim najsretnijim danima! Pogledajte detalje kada kliknete na svaku odvojenu radionicu.

Prijavite se na set interaktivnih radionica za mlade mame

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.


Naši partneri: