Pravilna dohrana beba do godine dana starosti

Svi znamo da je  prehrana izrazito važna za pravilan rast i razvoj vaše bebe, ali pitanje je da li svi znamo kada započeti s dohranom beba, u kojim količinama i s kojim namirnicama? Da li kombinirati namirnice ili uvoditi svaku namirnicu odvojeno? Koje namirnice je najbolje kombinirati kako bi dobili optimalan omjer nutritivnih vrijednosti? Kako spremiti brz, kvalitetan i nutritivno bogat obrok za vaše dijete? Kako izbjeći namirnice koje mogu biti potencijalni alargenti?

Zbog nezrelosti probavnog sustava, većina čvrste hrane se slabo probavlja i može uzrokovati neugodne reakcije, a  prerano uvođenje krute hrane moglo bi umanjiti i ugroziti stvaranje majčina mlijeka.

Mama Soon organizira radionice,  jednom mjesečno, gdje se možete posavjetovati sa stručnjacima kako biste donijeli najbolju moguću odluku za svoju bebu, jer nakon 6 mjeseci, samo majčino mlijeko ili mliječna formula nije dovoljna za daljnje potrebe zahtjevnog rasta i razvoja djeteta.

Očekivano trajanje radionice je sat vremena.

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31, Kajzerica

13.2.2020 (12:00-13:00)

150kn

Mjesto održavanja:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31, Kajzerica

Vrijeme održavanja:

13.2.2020 (12:00-13:00)

Cijena:

150kn

Prijavi se!

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.

Naši partneri: