Podrška mami – patronažna sestra

Konačno je porod iza vas. Za nekoga je to lijepo, za nekoga manje lijepo iskustvo, ali za sve, u ovom trenutku je porod prošao i pri dolasku kući, počinje nova borba.
Često tada, kod mladih mama se odjednom javlja tisuću pitanja, jer više nema sestre u bolnici koja vam je bila podrška kad god zaškripi. Od kuda krenuti, da li trebam prvo presvuči bebu ili je prvo probati nahraniti? Kako njegovati pupak? Kako prvi puta okupati bebu? Hoću li ja to znati? Hoće li moja beba biti sretna i zadovoljna…a, tek kad krene borba s dojenjenjem, čini se da drami nema kraja…zašto na svim slikama gdje mama doji, to izgleda tako lijepo i jednostavno, svi sretni i zadovoljni, a meni nikako ne ide…
Mnogima nije išlo…mnogi su prolili puno suza, kao i ja, ali zato su patronažne sestre tu, da vam te prve dane kod kuće učine bezbrižnima, da vam budu podrška kakva vam je potrebna. Samo hrabro, one su tu za vas, koliko god je potrebno!
Ukoliko vaša lokalna patronažna sestra nije dostupna, ako si niste kliknuli, ako vam jednostavno treba drugo mišljenje ili pomoć van radnog vremena vaše lokalne patronažne sestre, javite se u naš centar Mama Soon i pružit ćemo vam pomoć koja vam je potrebna. Naša patronažna sestra, dodatno educirana savjetnica za dojenje (IBCLC certifikat), vesela i vedra, rado će vam pomoći ukoliko imate problema s dojenjem ili bilo kojih drugih pitanja.
Možemo organizirati individualne konzultacije u našem centru ili dolazak kod vas kući i umirite vas i vašu bebu.

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

ili u vašem domu

Prema dogovoru

50 EUR + 10eur - dolazak kući - 60min.
Cijena dodatnog sata u jednoj posjeti je 15EUR.
Mjesto održavanja:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

ili u vašem domu

Vrijeme održavanja:

Prema dogovoru

Cijena:

50 EUR + 10eur - dolazak kući - 60min.
Cijena dodatnog sata u jednoj posjeti je 15EUR.
Prijavite se!

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.


Naši partneri: