Odjeća za trudnice

Kad smo trudne, tijelo nam se mijenja i pitanje koje nas sve kopka je – što i kako obući? Trudnička odjeća koju naslijedimo od sestre, prijateljice ili kolegice s posla često je široka i udobna, no stilom nije slična odjeći koju inače nosimo na posao, sastanke, restorane ili izlaske. Takvu je odjeću dosad bilo teško nabaviti pa smo odlučile pokrenuti svoju liniju poslovne trudničke odjeće domaće, hrvatske proizvodnje.

Naručite se i posjetite nas u centru Mama Soon na Kajzerici (VIII Podbrežje 31) gdje možete isprobati novu trudničku odjeću.

 

Najam večernjih haljina za trudnice i mlade mame

Pozvani ste na svečani događaj, a nemate što obući? Problem svake žene, a još je veći ukoliko ste u drugom stanju. U svoje haljine više ne stanete, sestrine vam se ne sviđaju, prijateljičine nisu po vašem ukusu, a žao vam je kupovati toaletu samo za tu jednu jedinu priliku.
Mama Soon ima rješenje za vas! Najam večernjih trudničkih haljina!

Dođite u naš novo otvoreni  dućan na Kajzerici!

Second hand odjeća za trudnice

Mama Soon vam predstavlja kolekciju pomno birane second hand trudničke odjeće.
Nudimo vam second hand odjeću raznih veličina i stilova, prilagođenu trudnicama, izuzetno kvalitetnu, nosivu i lijepu.
Ukoliko imate lijepo sačuvanu trudničku odjeću koja vam više ne treba, a može se i dalje nositi, slobodno nam se javite, pa ćemo se nešto dogovoriti…

Ne propustite! Dođite u naš novo otvoreni dućan na Kajzerici!

Zainteresirani ste za trudničku odjeću? Javite nam se.

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.


Naši partneri: