Pravilna briga oko novorođenčadi

Mama Soon za vas organizira radionicu dojenja i brige za novorođenče uz stručno vodstvo pedijatrice Marcele Ilijić Krpan i medicinske sestre Ivane Matanović dodatno certificirane savjetnice za dojenje (IBCLC).

Saznajte što vas očekuje kad dođete iz bolnice, kako pravilno dojiti, koliko bebica mjesečno treba dobivati na težini, kada na prvi pedijatrijski pregled, koje lijekove smije koristiti, koja cijepljenja se dodatno preporučuju…Tu smo da Vam odgovorimo na vaša pitanja i pripremimo vas za sretan događaj, dolazak kući iz rodilišta i radost dojenja.

Dojiti svoju bebicu je neopisiv osjećaj bliskosti, povezanosti i bezgranične ljubavi. No, djetešce osim bliskog dodira sa svojom majkom treba dobiti i sve što je potrebno za pravilan rast i razvoj kako bi bilo zdravo i zadovoljno. Saznajte kako!

Znate li da preko 30% majki u Hrvatskoj odustane od dojenja već nakon 1. mjeseca života djeteta 👶, a do kraja 3. mjeseca 60% majki prestane dojiti? Iako su gotovo sve majke svjesne važnosti dojenja, postavlja se pitanje zašto toliko majki odustaje? Odgovor je jednostavan, majke najčešće ne savladaju tehniku dojenja ispravno i to im postane opterećenje umjesto ugoda što rezultira suzama 😰 i odustajanjem.

Nemojte biti dio statistike i dođite na našu radionicu gdje pedijatrica govori o pravilnoj brizi novorođenčeta, a patronažna sestra se fokusira na praktične vježbe dojenja. Svaka trudnica dobije lutku i „cicu“ i može samostalno probati ispravne položaje i tehnike dojenja… vjerujte mi trud se isplati, život će vam biti toliko jednostavniji kasnije 😊.

 

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon – Kajzerica (XIV Podbrežje 2)

19.11.2019. Početak u: 17:30 sati, Trajanje: 2,5 sata

300 kuna - AKCIJA tijekom studenog

Mjesto održavanja:

Mama Soon – Kajzerica (XIV Podbrežje 2)

Vrijeme održavanja:

19.11.2019. Početak u: 17:30 sati, Trajanje: 2,5 sata

Cijena:

300 kuna - AKCIJA tijekom studenog

Prijavite se na radionice ili nam se obratite za dodatne informacije!

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.

Naši partneri: