Podrška trudnicama – mamina doula

Kroz rad sa trudnicama na radionicama kod Mama Soon, primijetili smo da često trudnice imaju potrebu tijekom cijele svoje trudnoće, a naročito u trećem trimestru tražiti podršku osobe koja ju razumije. To često puta nije partner, s obzirom da muškarci jednostavno ne prolaze isti put i ne mogu razumjeti to “drugo stanje” u kojem se trudnica nalazi, a ponekad su i zaokupljeni brojnim obavezama te im ne treba zamjeriti.
Iz tog razloga, u centru Mama Soon organizirana su mjesečna druženja trudnica pod vodstvom doule Sanje Štritof, kako bi trudnice dobile podršku kakvu zaslužuju, osjećale se sigurno i mirno u danima iščekivanja, te podijelile svoje brige ili sreću sa damama koje muče isti “problemi”. Doula će učinit sve kako bi trudnicama olakšala to drugo stanje.
Teme koje će se obrađivati su vježbe disanja, opuštanja, odlazak na naše mirno mjesto, te brojne teme o trudnoći, porodu i majčinstvu za koje će na radionici trudnice pokazati interes.
Očekivano trajanje radionice je sat i pol  (od 18 30-20 00 sati), jednom mjesečno.
Više o našoj douli možete naći i na njezinoj web stranici: https://doulasanja.com/

Mjesto održavanja:

Vrijeme održavanja:

Cijena:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

Jednom mjesečno

18:30-20:00

160kn

Mjesto održavanja:

Mama Soon - centar za trudnice i mlade mame

VIII Podbrežje 31

Vrijeme održavanja:

Jednom mjesečno

18:30-20:00

Cijena:

160kn

Prijavite se!

    Klikom na prihvaćam pristajem da se moji podaci koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Moja e-mail adresa ce biti korištena u svrhu promocije Mama Soon proizvoda i usluga. Moja e-mail adresa nece biti korištena na bilo koji drugi nacin osim za poboljšanje mog iskustva.

Naši partneri: